Este moştenitoarea unei averi impresionante, însă a simţit pe propria piele ce înseamnă munca de jos. Ioana Şucu nu a fost ţinută numai în puf de către părinţii ei miliardari.
În adolescenţă, ea a primit cadou de la aceştia un restaurant, situat chiar în incinta Complexului Mobexpert din Pipera, scrie Click!. Deşi toată lumea s-ar fi aşteptat ca Ioana să stea să dea ordine dintr-un birou, în calitate de patroană, aceasta nu s-a sfiit să treacă la munca de jos şi a prestat cot la cot cu ospătarii şi cu barmanii.
„Lucram la restaurant şi în paralel cu liceul mă pregăteam pentru Bacalaureat. Nu a fost uşor, dar am reuşit să îmbin foarte bine munca şi şcoala. Am lucrat ca barman, ca ospătar, ca manager, pentru că ştiam că doar trecând prin fiecare etapă în parte voi şti exact ce am de făcut”, a declarat fata cameliei Şucu într-un interviu acordat revistei VIP.