Cine nu poftește la aperitive de Craciun și Revelion delicioase? Iar dacă mai sunt făcute și în casă, cu siguranță vor fi pe gustul tututor.
Așa că, dacă vrei să fi considerată as în materie de „bucătăreală”, iată câteva feluri de aperitive de Craciun și Revelion gustoase și ușor de făcut.
Crutoane aromate
Sunt ideale ca aperitive de Craciun și Revelion. Ai nevoie de crutoane (cuburi de pâine băgate la cuptor), busuioc, sare și jumătate de roșii cherry.
Când pâinea e rumenită, pui pe fiecare bucată un amestec de busuioc, brânză și sare. Le lași 10 min la cuptor, apoi le scoți și pui câte o feliuță de roșie cherry deasupra. Arată senzațional.
Poți încerca și cu alte ingredienre precum cașcaval, mozzarela, mărar și… mai tot ce-i pe gustul tău.
Bile din brânză și afine
Yammi, deja mi se face poftă. Ai nevoie de afine, un pachet de brânză cremă și brânză feta. Amestezi brânzeturile, apoi înveleși afina în brânză și o bagi la frigider. Mai poți pune și zahăr, dacă vrei.
Roșii prăjite
Sunt aperitive de Craciun și Revelion ușor de făcut. Pune câteva roșii cherry în tigaie și presară-le cu ulei de măsline și sare. Coace-le aproximativ 20 de minute, până când începe să pocnească coașa și… gata. Le poți servi.
Măsline verzi umplute
Cum să nu-ți placă? Aici ai ceva de migălit, însă merită. Ai nevoie de măsline verzi fără sâmburi și de brânză cu ardei roșu. de preferat brânza nesărată pentru că măslinele verzi au destulă sare. Le poți servi pe scobitori. Arată funny
previous post