Sanatate

Cum să îți menții silueta de Paște! Ingrediente cu puține calorii

Bunătățile de Paşti pot fi dietetice, cu calorii puţine şi benefice siluetei! Vă propunem câteva sfaturi în ceee ce priveşte masa de sărbatori!



Folosește puțin miel în preparatele din carne de Paște. Mielul e bun că să dea aroma mâncării, în rest folosește organe de pasăre, carne de pui, peşte sau curcan, potrivit kudika.ro.



Faceți drobul din ficat şi organe de pasăre, însă o treime din cantitatea drobului să fie carne, restul de spanac şi urzici. Drobul capată un gust excelent şi este sărac în calorii.



Cât despre antreuri: folosește preparate din legume! Poţi asorta legumele cu brânzeturi şi sosuri de legume.



Pentru primul fel sunt excelente supele sau ciorbele de orice fel, pentru că au puţine calorii şi sunt foarte sănătoase pentru digestie.



Apoi vine friptura și salata de crudități. Iar desertul ideal ar fi preparatele din fructe. Atenție și în cazul băuturilor acidulate sau alcoolice. Toate cu limită.

Related posts

Ții cură de slăbire? Iată 5 alimente care-ţi taie foamea

admin

Sfaturi pentru o epilare inghinală reuşită la domiciliu

admin

Descoperă secretele dietei cretane (foto)

admin

Leave a Comment