Mese neregulate si un program incarcat la serviciu? Atunci cu siguranta ai nevoie de cateva exercitii pentru arderera grasimilor. Exercitii de cateva minute, care sa nu necesite mersul la sala. Suna bine nu? Noi chiar le-am gasit!
1. Poti cumpara doua cerculete (ca la circ) si le pot roti timp de cinci minute in jurul taliei. Poti face miscarile pe muzica! E chiar distractiv!
2. Sarituri cu coarda. Placerea copilariei multora dintre noi… O corda nu costa mult, iar in cinci minute de astfel de exercitii pentru arderea grasimilor te scapa de 68 de calorii. Funny, nu?
3. Fandari – fata, spate si lateral – le poti face cu gantere de cate un kilogram in fiecare mana, sau simple. In 5 minute pierzi 45 de calorii.
4. Atletism – fugi dupa tramvai sau mergi pe jos trei statii de autobuz inainte si dupa serviciu. Sunt exercitii pentru arderea grasimilor de pe coapse si fund. Plus, pierzi 62 de calorii in 5 minute de efort. Iar daca mergi repejor 45 de minute pe jos, pierzi 350 de calorii…
5. Danseaza! O poti face la tine acasa, in timp ce faci curatenie… Poti testa Zumba, salsa, belly dancing sau ate tipuri de dans care iti solicita toti muschii. Rezultatul: 45 de calorii in cinci minute de miscare serioasa.
6. Curatenie – o faci in fiecare zi, insa nu te-ai fi gandit ca miscarile pot fi catalogate drept exercitii pentru arderea grasimilor. Ei bine, curatenia in bucatarie, la spalatul vaselor sau frecatul aragazului, te subtiaza cu 30 de calorii…
7. Flotari – stiu… sunt grele si deloc placate. Mai ales pentru noi, femeile. Cu toate astea, ne ajuta sa pierdem 45 de calorii in cinci minute.
Iar lista poate continua cu usurinta. Insa, ne-am oprit la cele mai simple si eficiente exercitii pentru arderea grasimilor din punct de vedere caloric. Nu de alta, dar, in ciuda promovarii, cu Pilates slabesti mai greu decat dansand sau facand curat in casa.
Spre exemplu, cinci minute de Pilates iti elimina 20 de calorii, in timp ce restul… peste 45 de calorii fiecare. Asadar, daca vrei rezultate rapide, fii atenta ce exercitii pentru arderea grasimilor alegi.
previous post
next post