Travel

Super oferte de Paște, de la Europa Travel

Paștele pândește după colț, iar ofertele de vacanță au început să se dea ca pâinea caldă, în special în insulele Thassos și Corfu. Două destinații ieftine, dar spectaculoase, pe care le găsim în multe agenții de turism, dar la care tot Europa Travel se menține în top.







Deși suntem pe ultima sută de metri, agenția mai are câteva oferte și pentru întârziați. Ce-i drept, prețurile sunt mici, dar și locurile sunt limitate. Europa Travel a venit anul acesta cu două oferte tari, care umplu sediile agenției cu turiști veniți după chilipiruri. Printre ei ne-am aflat și noi, care nu doar că am cumpărat două pachete pentru vacanța de Paște 2014, ci ne-am gândit să vi le arătăm și vouă. Nu de alta, dar de ce să nu te bucuri de un Paște la el acasă, în Grecia, partria ortodoxiei.







Prin urmare, dacă ai mai păcătuit din când în când sau dacă, pur și simplu, vrei să spargi rutina cu o vacanță de 4 zile, insula Thassos îți stă la dispoziție, printr-o ofertă de… 99 de euro. Deși mulți ar spune că drumul cu autocarul e stresant, entuziasmul începutului de vacanță bate de departe oboseala. Iar odată ajuns pe tărâm grecesc, te bucuri pe îndelete de mâncărurile tradiționale de Paște întrucât în Noaptea Sfântă ți se asigură și masa festiva. Sună bine, nu?







Dacă, însă, ești mai comod și îți place să te dai cu avionul, iar șefu îți permite un concediu de 8 zile, tot Europa Travel are un circuit în Corfu la 275 de euro. Cazarea e de trei stele (chiar patru, zicem noi), într-un hotel abia renovat. Și, ca în Thassos, ai și masa festivă asigurată.







Astfel, orice ai alege, vei simți nu doar veselia petrecerilor grecești, ci și… greutatea kilogramelor în plus. Iar dacă te-ai hotărât să mergi în vacanța de Paște, începe de pe acum o mini cură de slăbire, ca să nu ai regrete prea mari la întoarcere… Cât despre oferte, vezi că ultimele bilete le poți cumpăra până pe 10 aprilie, iar plecările sunt în 15 aprilie în Corfu și în 18 aprilie în Thassos. Poate ne vedem pe-acolo 🙂

Gina Rotaru

Related posts

Noi plaje greceşti premiate cu Blue Flag, în 2014 (foto)

admin

Festivalul Gheţii din China – Temple şi palate de cleştar (Poze)

admin

Vacante in Turcia – destinația perfectă indiferent de anotimp

admin

Leave a Comment