Vedete

Andreea Mantea munceste cu capul și ne arată fundul

Bruneta noastră e foc și pară. Se simte puțin cam superioară asistentelor și a vedetuțelor din zilele noastre și nu mai vrea în rândul capului să-și asocieze imagine cu ele.



Așa că, a decis să nu mai apară pe micile ecrane. Ci, poate doar în spatele lor, sau în pictoriale. Acum, na, depinde de ofertă. Problema e când oferta vine din partea unui patron de videochat, care susține că Andreea nu a refuzat job-ul, dar nici nu l-a acceptat…



L-a lăsat, așa, pe ghimpi, spune el. Iar dacă ar fi să-l credem, am putea bănui că e o tactică de a-l face să crească tariful, nu?



Dar, hai mai bine să nu ne aruncăm în speculații, și să spunem că a fost vorba despre o neînțelegere. Mai ales că Andreea a pus piciorul în prag, lămurind un lucru: ea muncește cu capul, nu cu sânii sau cu fundul.



Că, de când o cunoaștem noi ne-a tot arătat fundul prin diferite pictoriale, nu se pune. Era mai mică. Acum, însă, s-a maturizat și nu mai vrea să-și arate fundul, ci ne tratează cu el.



Iar dacă ar fi să ținem cont că, în ciuda refuzului de a apărea „pe sticlă”, bruneta a acceptat să filmeze pentru Revelionul ProTV, începem să bănuim că ăsta e stilul ei de a negocia. Sau, cine știe, o fi fost oferta irezistibilă.

 

Related posts

Narcis Ianău, nemulțumit: Producătorii emisiunii mi-au schimbat piesa

admin

Andreea Raicu, nervoasă şi nemachiată în faţa paparazzilor (poze)

admin

Simona Sensual a mituit un poliţist de la Rutieră

admin

Leave a Comment