Feminin

Blana artificială, un trend real inspirat din Epoca de Piatra (foto)

Moda e cameleonul absolut, se schimba odata cu fiecare sezon trendurile si curentele ii impun sa tina ritmul cu o transformare continua.



Daca pana acum cativa ani blana artificiala era considerata un fel de Cenusareasa a texturilor, fiind asociata mai degraba cu kitsch-ul, decat cu luxul, lucrurile au inceput sa se schimbe, inca de acum 2 ani, in toamna 2009, cand colectia Chanel aducea in prim-plan haine si accesorii din blana artificiala, inspirate din Epoca de Piatra.



De atunci, hainele si accesoriile din blana artificiala castiga teren, desprinzandu-se din categoria kitsch-ului, unii designeri o considera chiar o textura extrem de sofisticata si spectaculoasa.



Si nu e de mirare, daca ne gandim ca tehnologiile de fabricatie a acestei texturi sunt atat de avansate in 201, incat diferentele dintre blana artificiala si cea reala sunt aproape insesizabile.



Mai mult, iubitorii de animale pot rasufla usurati. In sfarsit, blana naturala a fost abandonata de designeri si de fashioniste deopotriva.



Ce vine in loc? O blana artificiala atat de bine facuta incat poate insela si ochii cei mai avizati.



Sursa: Incabinadeproba.ro

 

Related posts

Colecția de iarnă – Ugg boots 2010 prețuri și modele

admin

Alege sandalele potrivite pentru vară (Galerie foto)

admin

Hai la shopping! MiniPRIX te invită sâmbătă la un târg de vintage

admin

Leave a Comment