Vedetele noastre

TVR 1 o înlocuieşte pe Andreea Marin

Emisiunea “Surprize, surprize”, cu Andreea Marin va fi înlocuită de divertisment. TVR 1 caută o emisiune de divertisment pe care să o difuzeze în grila de toamnă, în fiecare sâmbătă seara, în prime time, pe aproximativ acelasi tronson orar pe care era difuzata emisiunea cu Andreea Marin.



Reprezentantii Televiziunii Publice declara ca noua emisiune trebuie sa se incadreze intr-un buget de 50.000 de lei, cu TVA inclus. “TVR 1 intenţionează să creeze un nou tronson de divertisment, ce va trebui să aducă publicul telespectator în fiecare sâmbătă seara pe postul naţional de televiziune. Acest spaţiu de divertisment de weekend, în prime time, va trebui să atragă un segment larg de public, prin conţinutul de calitate, dar şi prin abordarea vizuală atractivă”, se arată în cererea de program a TVR 1.



Formatul căutat de TVR 1 va fi de tip emisiune înregistrată, “cu vedetele deja consacrate şi îndrăgite de publicul TVR 1, dar şi cu tineri artişti talentaţi”. El va cuprinde momente de umor şi muzicale şi va trebui să aibă şi o latură interactivă (concurs cu premii), scrie Gardianul. Emisiunea va fi difuzată sâmbăta, de la ora 21.10, şi va avea o durată de 85 de minute, iar publicul ţintă al programului va fi audienţa generală.

 

Related posts

Iuliana Marciuc: „E devreme să mă mut cu grecul”

admin

Show lesbi! Marina Dina şi Roxana Ilie se mângâie pe sâni (poze)

admin

A divorţat! Adrian Enache e un bărbat liber

admin

Leave a Comment