Vedetele noastre

Andreea Spătaru: „Sorin nu e bărbatul ideal!

Venirea pe lume a micuţei Maria Sofia i-a modificat complet priorităţileAndreei Spătaru. Acum, blondina are un suflet de crescut şi a trecut de mult de vârsta la care visa la Luceferi…







Mai matură ca niciodată, proaspăta mămică vorbeşte în revista Confidenţial despre noua Andreea Spătaru:







„Maria ne-a schimbat pe amândoi, am observat cât de maturi şi cât de responsabili am devenit într-un timp foarte scurt. Punem preţ pe lucrurile cu adevărat valoroase şi nu mai acordăm importanţă tuturor răutăţilor şi nimicurilor. În plus, Sorin mă cucereşte în fiecare zi cu atitudinea de tătic iubitor, care nu poate sta o clipă despărţit de fetiţa lui”.







Maria Sofia i-a schimbat priorităţile Andreei şi în privinţa viitorului amoros, scrie vdtonline. Nu se grăbeşte să devină doamna Marica şi vrea ca totul să vină de la sine. Motivul?! Are, în primul rând, nevoie de un tată, nu de un iubit.







„Am vorbit şi despre căsătorie, dar nu am stabilit nimic concret, deocamdată. Relaţia noastră e ideală, deschisă şi sinceră. Dacă până acum spuneam că nu există bărbatul perfect, acum pot spune că există tatăl perfect”, a mai spus vedeta.



 

Related posts

Ramona Bădescu este 100% enervantă

admin

Claudia Pavel şi un nou clip sexy (video)

admin

Cristina Rus face tratament să rămână însărcinată

admin

Leave a Comment